Vrata

 Garažna sekcijska vrata

Garažna sekcijska vrata

Zahvaljujući svojoj konstrukciji sekcijska garažna vrata garantiraju visoku toplinsku i zvučnu izolaciju. Dihtovanje vrata osigurano je dihtlajsnom. 
Sekcijska su garažna vrata komforno i moderno rješenje za osiguranje garaže. Omogućuju potpuno korištenje cijele svjetlosti otvora i ne zauzimaju prostor pred garažom.

Pozitivne strane modernih sekcijskih garažnih vrata jesu stabilnost, trajnost, jednostavnost upravljanja.

Motor za garazna sekcijska vrata sa daljinskim upravljacem
Sekcijska garažna vrata isporučuju se sa motorom i dva daljinska upravljača.

S obzirom na njihov prugasti dizajn, vrata je moguće koristiti i za otvor nestandardne izvedbe. Zahvaljujući njihovoj konstrukciji osigurano je kako toplinsko, tako zvučno dihtovanje i to po cijelom rubu vrata. Pojedinačne sekcije vrata izolirane su kvalitetnim poliuretanskim punjenjem. Garažna limena vrata

U ponudi imamo Garažna limena vrata od renomiranog njemačkog proizvodjača Normstahl.

Garažna limena vrata
Normstahl- Kvaliteta za život.

Kupujući Normstahl garažna vrata odlučujete se za najvišu mjeru komfora, kvalitete i pouzdanosti. A takođe se odlučujete i za stručnost i 60-godišnje iskustvo jednog od vodećih europskih proizvođača.

Jednostavna za rukovanje, dugotrajna i izrazito sigurna: Naša klasična zaokretna kip vrata već mnogo godina postavljaju mjerila glede funkcionalnog savršenstva, visoke kvalitete i promišljenih rješenja detalja. Normstahl- zaokretna kip vrata ne samo da imaju izvanredan odnos cijena-usluga, već Vam i nude u cijeni mnoge odlučujuće prednosti kod novogradnje ili renoviranja.

Garažna limena vrata
Normstahl zaokretna kip vrata su pravi proizvod poznate marke.

Svi čelični dijelovi Normstahl zaokretnih kip vrata su pocinčani, obloge vrata su pričvršćene s aluminijskim ukrasnim zakovicama ili spojene vijcima. Vrata nemaju nikakva mjesta za zavarivanje, iz tog razloga cinčani slojevi koji štite od korozije nisu "izgorjeli". Dvostruki sloj plastične tvari upečene u površinu obloga od čeličnog lima pridonosi dugom očuvanju vrijednosti vrata te koroziji ne pruža nikakvu šansu.

0 0