Garažna vrata

Dobrodošli u svijet vrhunskih sekcijskih garažnih vrata, gdje se susreću kvaliteta i elegancija. Naša kompanija AS Mont s ponosom predstavlja proizvode koji proizlaze iz stručnosti i saradnje s vodećim proizvođačima poput Sicoma i Marcigalie, koristeći visokokvalitetne materijale uvezene iz Italije.

Naša segmentna garažna vrata ne samo da očaravaju svojom estetikom, već i pružaju pouzdanu sigurnost i funkcionalnost. Uz vrhunsku električnu opremu od BFT-a, naša vrata omogućuju intuitivnu kontrolu i besprijekoran rad, čineći svaki dolazak i odlazak jednostavnim i bezbrižnim.

 

Zahvaljujući svojoj konstrukciji, sekcijska garažna vrata garantuju visoku toplinsku i zvučnu izolaciju. Dihtovanje vrata osigurano je dihtlajsnom trakom. Sekcijska vrata predstavljaju komforno i moderno rješenje za osiguranje garaže, omogućujući potpunu iskoristivost svjetlosti otvora i ne zauzimajući prostor ispred garaže.

Prednosti modernih sekcijskih garažnih vrata uključuju stabilnost, trajnost i jednostavno upravljanje. Njihov prugasti dizajn omogućuje upotrebu čak i za otvore nestandardnih dimenzija, dok je njihova konstrukcija osigurava potpunu toplinsku i zvučnu izolaciju duž cijelog ruba vrata. Pojedinačne sekcije vrata izolirane su kvalitetnim poliuretanskim punjenjem, pružajući dodatnu učinkovitost i udobnost.

Sekcijska garažna vrata se isporučuju zajedno s motorom i dva daljinska upravljača, što vam daje punu funkcionalnost i praktičnost od samog početka. Ova oprema omogućava lako otvaranje i zatvaranje vrata sa udaljenosti, sa motorizovanim sistemom i daljinskim upravljačima, iskustvo sa sekcijskim garažnim vratima postaje još jednostavnije i bezbrižnije.

Stilovi garažnih vrata

Rebrasti stil

Središnji rebrasti stil

Kaseta stil

Bez rebara stil

Boje garažnih vrata

Natural smeđa

Plameno crvena

Svjetlo siva

Sivi aluminij

Kvarc siva

Krem bijela

Jela zelena

Čelično plava

Sepija smeđa

Tamno crna

Bijeli aluminij

Antracit siva

Ostali asortiman

Trebate više
informacija?

Zanima Vas
cijena?