O nama

Moderna rješenja za vaš dom i poslovni prostor

Dobrodošli u svijet vrhunske stolarije!

As-Mont se ističe kao prepoznatljiva marka u industriji, fokusirana na proizvodnju vrhunskih PVC i aluminijskih proizvoda, poput stolarije, roletni, garažnih vrata te raznovrsnih aluminijskih i inox ograda.

Naša prednost leži u pristupu prilagođenom svakom pojedinačnom projektu. Svaki proizvod se izrađuje po mjeri i prema specifičnim zahtjevima naših klijenata, što osigurava jedinstvene i personalizirane proizvode koji savršeno odgovaraju njihovim potrebama i estetskim preferencijama.

Za proizvodnju PVC i ALU stolariju koristimo visokokvalitetne njemačke profile ALUPLAST, dok su okovi naših prozorskih sistema od poznatih rješenja tvrtke SIEGENIA. Ova kombinacija garantira trajnost, funkcionalnost i estetski privlačan izgled naših proizvoda. Neprekidno ulažemo u našu proizvodnu opremu kako bismo osigurali da naši proizvodi budu vrhunske kvalitete, koristeći najbolje materijale od uglednih evropskih dobavljača. Ta vizija nas prati od samih početaka. Realizirani projekti i zadovoljstvo naših kupaca potvrđuju da su naša strast, inovacije i kvaliteta ključni za naš uspjeh.

Ponosni smo na našu reputaciju koja se proteže i van granica Bosne i Hercegovine. Osim što zadovoljavamo klijente širom naše zemlje, svoje proizvode izvozimo i na tržišta pet evropskih zemalja, uključujući Njemačku, Italiju, Hrvatsku, Austriju i Sloveniju. Svi naši proizvodi posjeduju potrebne certifikate i ateste, koji svjedoče o kvaliteti i pouzdanosti naše ponude.

Odaberite As-Mont kao svog partnera za buduća ulaganja u stolariju i ograde. Sa nama će vaš dom postati udobniji, sigurniji i estetski savršeno uređen prostor koji odražava vaš stil i ličnost.

🇧🇦 Bosna i Hercegovina
45%
🇩🇪 Njemačka
15%
🇮🇹 Italija
15%
🇦🇹 Austrija
10%
🇸🇮 Slovenija
10%
🇭🇷 Hrvatska
5%