Roletne

Inoutic roletne

Inoutic premium roletne se mogu potpuno integrisati sa fasadom, neprimjetno se uklapajući u okolinu. Širok spektar kutija, profila i boja omogućava vam da zadovoljite sve svoje estetske preferencije. Garantujemo i vrhunske pogonske mehanizme (remen, elektomotor, ručni točkovi) koji osiguravaju laku i udobnu upotrebu.
Podfasadne roletne se ističu po odličnoj toplotnoj izolaciji, pružajući dodatnu zaštitu od gubitka toplote. Osim što služe kao fizička barijera protiv neželjenih posjetilaca, ove roletne su efikasna mjera kontrole svetlosti i temperature – djelimično spuštanje pruža idealnu zaštitu od prekomjerne sunčeve svjetlosti i pregrijavanja prostorija.

Vanjske Inoutic roletne su elegantan izbor za svaki prozor. Dostupne u različitim veličinama i širokom spektru boja, ove roletne se savršeno uklapaju u različite prozorske sisteme, bilo da se radi o renoviranju ili novogradnji. Njihova praktičnost dolazi u kombinaciji sa vrhunskom zaštitom.

Bez obzira da li odaberete automatsko upravljanje pomoću remenice, radilice ili elektromotora, vanjske Inoutic roletne nude jednostavan rad koji vam omogućava da zadržite toplinu u prostorijama tokom hladnih dana ili da spriječite pregrijavanje tokom vrućih ljetnih mjeseci.

Njihova vrhunska toplinska izolacija doprinosi energetskoj efikasnosti vaše zgrade, što rezultira nižim troškovima grijanja. Osim što pružaju optimalnu toplinsku i zvučnu izolaciju, vanjske Inoutic roletne pružaju zaštitu od provala, znatiželjnih pogleda i lošeg vremena.

Zaštita od hladnoće

Zaštita od buke

Zaštita od provale

Zaštita od sunca

Zaštita od neželjenih pogleda

Zaštita od insekata

Ostali asortiman

Trebate više
informacija?

Zanima Vas
cijena?